POPULIARIOJI MUZIKA
spalio 06d. 20:00val.
/
Angaras, Kaunas

Bilietai

Kaina: 36-41 Eur

Internete

Atlikėjai

KAUNO MIESTO SIMFONINIS ORKESTRAS
Vyr. dirigentas Constantine Orbelian (JAV), vadovas Algimantas Treikauskas

Dirigentas KAROLIS VARIAKOJIS

Giedrė Kilčiauskienė
Viktoras Diawara
Rūta MUR
Džiugas Širvys
Lukas Malinauskas

Kai prieš porą metų esminis naktinis Kauno klubas „Lizdas“ susivienijo su Kauno miesto simfoniniu orkestru ir nufilmavo bendrą savo gimtadienių trumpametražį filmą, daug kam buvo maloniai netikėta. Dviejuose skirtinguose kultūriniuose poliuose gyvuojančios institucijos gali pasirodyti kaip visiškos priešingybės, tačiau jos abi turi vieną labai tamprią jungtį – meilė didingai muzikai.

Kaunui tapus Europos kultūros sostine – „Lizdas“ bei Kauno miesto simfoninis orkestras dovanoja miestui, Lietuvai bei visai Europai naują, didelį ir be galo ambicingą projektą – „Kaunas 808 Orchestra“.

Kas yra 808? Tai legendinis „Roland“ sukurtas elektroninės muzikos kūrimui skirtas įrenginys. Tai – ritmo mašina, revoliucionavusi, išlaisvinusi ir suteikusi ritminį stuburą šokių muzikai dar jos evoliucijos pradžioje. Šiandien ši skaičių kombinacija – sentimentalus sinonimas, kalbant apie griežtą, tvirtą ir tikslią, kaip mašina, šokių muzikos ritmiką.

Šio projekto esmė – 808 ritmo mašinos funkcijas patikėti Kauno miesto simfoniniam orkestrui. Jis visu grožiu ir didingumu įspūdingose industrinėse patalpose atliks legendinius šokių muzikos kūrinius. Skambės Underworld, Moderat, Daft Punk, The Chemical Brothers, The Prodigy, Fatboy Slim, Boards of Canada, Orbital, Faithless bei daug kitų geriausių visų laikų šokių aikštelių himnų.

Gyvi pritariamieji solistai, šokėjai bei šviesos instaliacijos visiškai pakeis simfoninio orkestro atliekamos muzikos patirtį ir galutinai sujungs šiuos du, tik iš pažiūros tolimus, pasaulius. Juk, kaip viename reivo himne buvo sakoma: „Dievas yra didžėjus“.

Bilietai

Kaina: 36-41 Eur

Internete

Kauno miesto simfoninio orkestro

Bilietus galite įsigyti

Kauno valstybinės filharmonijos kasa

E. Ožeškienės g. 12, Kaunas.
Darbo laikas: II – VII 14 – 18 val.
8 (37) 20 04 78

Internetu

Internetu bilietus galite įsigyti kakava.lt
Konkreti bilietų nuoroda pateikiama prie
kiekvieno renginio.