Simfoninė muzika
vasario 02d. 18:00val.
/
Kauno valstybinėje filharmonijoje

Bilietai

Kauno valstybinės filharmonijos kasa

E. Ožeškienės g. 12, Kaunas
Darbo laikas: II – VII 14 – 18 val.
8 (37) 20 04 78

Kaina: 10, 12, 15

Internete

Atlikėjai

KAUNO MIESTO SIMFONINIS ORKESTRAS
Vyr. dirigentas Constantine Orbelian (JAV), vadovas Algimantas Treikauskas

Solistai
PAVEL BERMAN (smuikas, Italija)

Dirigentas
KAROLIS VARIAKOJIS

Johannes Brahms – Koncertas smuikui ir orkestrui D-dur, op. 77
Johannes Brahms – „Vengrų šokis“ nr. 2 d-moll
Pablo de Sarasate – Andalūzijos romansas
Fritz Kreisler – Pjesė „Meilės kančios“
Vidmantas Bartulis – „Tortas orkestrui“
Giacchino Rossini – Operos „Italė Alžyre“ uvertiūra
Wolfgang Amadeus Mozart – Operos „Visos jos tokios“ uvertiūra

Kauno miesto simfoninis orkestras pasitinka 17-ąjį gimtadienį. Šia proga po netrumpos pertraukos į Kauną turėjo sugrįžti Lietuvos publikos mylimas vyriausiasis orkestro dirigentas maestro Constantine Orbelian, o kartu su juo turėjo atvykti ir svarbiausiuose pasaulio operos teatruose ir koncertų salėse pasirodantis sopranas Kristin Sampson. Tačiau dėl asmeninių priežasčių šie muzikai negalės pasirodyti kartu su Kauno miesto simfoniniu orkestru.
Kiekvieną kartą rengdamas šventinį gimtadienio koncertą orkestras galvoja apie tai, kokią išskirtinę muzikinę dovaną įteikti klausytojams. Tad, nepaisant susidariusios situacijos tikisi, kad 17-ojo gimtadienio koncertas suteiks nepamirštamų emcijų puokštę.
Simboliška, nes su orkestru šį vakarą pasirodys smuikininkas, pirmasis šio kolektyvo meno vadovas bei vyriausiasis dirigentas Pavel Berman. Nepaprastai talentingas muzikas prieš bemaž du dešimtmečius padarė didžiulį postūmį tuometiniam Kauno kameriniam orkestrui bei visam Kauno muzikiniam pasauliui. Kiekvienas orkestro koncertas – šiltas susitikimas su senu bičiuliu.
Orkestrui ir solistui šventiniame koncerte diriguos Lietuvos publikai jau puikiai pažįstamas talentingasis jaunosios kartos dirigentas Karolis Variakojis.
Kauno simfoninis orkestras tikisi, kad koncertas kiekvienam dovanos šventinę nuotaiką, kurios šiuo metu daugelis pasiilgsta.

Koncerto rėmėjas – UAB „Kauno vandenys“.

Įėjimas į Kauno valstybinėje filharmonijoje vykstančius renginius tik su Galimybių pasu, ES skaitmeniniu COVID pažymėjimu arba kitais Galimybių paso kriterijų atitikimą įrodančiais dokumentais (vaikams iki 16 m. amžiaus negalioja). Viso renginio metu privaloma dėvėti NE ŽEMESNIO KAIP FFP2 LYGIO RESPIRATORIUS ir laikytis saugaus atstumo. Asmenų, kuriems pasireiškia ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymiai (karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.), prašome į renginį nevykti. Organizatoriai turi teisę neįleisti lankytojų, kuriems pasireiškia minėti požymiai.

Bilietai

Kauno valstybinės filharmonijos kasa

E. Ožeškienės g. 12, Kaunas
Darbo laikas: II – VII 14 – 18 val.
8 (37) 20 04 78

Kaina: 10, 12, 15

Internete

Kauno miesto simfoninio orkestro

Bilietus galite įsigyti

Kauno valstybinės filharmonijos kasa

E. Ožeškienės g. 12, Kaunas.
Darbo laikas: II – VII 14 – 18 val.
8 (37) 20 04 78

Internetu

Internetu bilietus galite įsigyti kakava.lt
Konkreti bilietų nuoroda pateikiama prie
kiekvieno renginio.