Pramoginė muzika/simfoninė muzika
gruodžio 31d. 16:00val.
/
Kauno valstybinė filharmonija

Bilietai

Kauno valstybinės filharmonijos kasa

E. Ožeškienės g. 12, Kaunas
Darbo laikas: II – VII 14 – 18 val.
8 (37) 20 04 78

Kaina: 50, 60 Eur; Kauno filharmonijos ir „Tiketa“ kasose taikomas aptarnavimo mokestis 1,20 Eur/bilietui

Internete

Atlikėjai

KAUNO MIESTO SIMFONINIS ORKESTRAS

Vyr. dirigentas Constantine Orbelian (JAV)

Vadovas Algimantas Treikauskas

KAUNO VALSTYBINIS CHORAS

Meno vadovas ir vyr. dirigentas Petras Bingelis

Solistė

Rūta ŠČIOGOLEVAITĖ

Dirigentas

Vilmantas KALIŪNAS

 

G. Bizet, A. L. Webber, L. Bernstein, „Westlife“, R. Rodgers ir kitų kompozitorių kūriniai

 

Palydėti senuosius metus Kauno filharmonijoje pakvies Kauno miesto simfoninis orkestras, Kauno valstybinis choras ir dainininkė Rūta Ščiogolevaitė šventiniu koncertu „Muzikinis fejerverkas“.

Rūta Ščiogolevaitė – viena ryškiausių mūsų šalies atlikėjų, pasižyminti išskirtiniais vokaliniais duomenimis ir puikiu humoro jausmu, atveriančiu jai kelius į bet kurią sceną, televizijos studiją ar populiaraus serialo filmavimo aikštelę. Atlikėjos diskografijoje – keturi albumai. Pirmąjį solinį albumą „Kelionė tolyn“ ji išleido būdama vos septyniolikos, jos dainas nuolatos transliuoja nacionalinės radijo stotys. Dainininkės talentas sulaukė pripažinimo ne tik Lietuvoje, bet ir svečiose šalyse. Ji – tarptautinių konkursų laureatė, pelniusi antrąsias vietas tokiuose renginiuose kaip „Fizz Superstar“, „Slavianskij bazar“ ir daugelyje kitų.

Naujametiniam koncertui diriguosiantis Kauno miesto simfoninio orkestro dirigentas Vilmantas Kaliunas studijavo Lietuvoje ir Vokietijoje, kurioje pradėjo solo obojininko karjerą SWR Kaiserslauterno radijo orkestre. Susitikimai su garsiais dirigentais ir kryptingas darbas paskatino talentingą muziką lemiamam posūkiui: prieš aštuonerius metais jis žengė ant dirigento pakylos. V. Kaliūnas dirigavo „Berliner Sinfonietta“, Lietuvos kameriniam orkestrui, „Thüringen Philharmonie Gotha“ ir „Jenaer Philharmonie“, Bulgarijos „Pazardjik Symphony Orchestra“ ir kitiems žinomiems kolektyvams, penkerius metus dirbo Saarlouis apskrities simfoninio orkestro meno vadovu. Prieš dvejus metus jis dirigavo Giuseppe Verdi operos „Rigoletas“ premjerai Ukrainos Dnepropetrovsko valstybiniame teatre, o kritikai jį įvertino kaip jautrų ir empatišką dirigentą, kurio vadovaujamas orkestras trykšta muzikavimo džiaugsmu ir meistriškai atlieka kūrinius.

Kauno valstybinio choro, Kauno miesto simfoninio orkestro ir R. Ščiogolevaitės parengtoje naujametinėje programoje skambės nuotaikingi Georges Bizet, Andrew Lloydo Webberio, Leonardo Bernsteino, airių grupės „Westlife“, Richardo Rodgerso ir kitų kompozitorių kūriniai, tarsi šventinis fejerverkas palydėsiantys Kauno filharmonijos publiką Naujųjų metų link!
 

Bilietai

Kauno valstybinės filharmonijos kasa

E. Ožeškienės g. 12, Kaunas
Darbo laikas: II – VII 14 – 18 val.
8 (37) 20 04 78

Kaina: 50, 60 Eur; Kauno filharmonijos ir „Tiketa“ kasose taikomas aptarnavimo mokestis 1,20 Eur/bilietui

Internete

Kauno miesto simfoninio orkestro

Bilietus galite įsigyti

Kauno valstybinės filharmonijos kasa

E. Ožeškienės g. 12, Kaunas.
Darbo laikas: II – VII 14 – 18 val.
8 (37) 20 04 78

Internetu

Internetu bilietus galite įsigyti kakava.lt
Konkreti bilietų nuoroda pateikiama prie
kiekvieno renginio.